Fotogravura.ro

Cum Comand?

Preturile pentru gravura sunt de 65 € / ora + TVA, calculat la cursul zilei.

Grafica

Pentru a putea realiza o gravura, macheta trebuie sa fie intr-un format de fisier imagine suportat (JPG, TIFF, BMP), urmand apoi ca noi sa il transformam in format vectorial acceptat de Corel Draw (CDR). Pentru a realiza o macheta pentru fotogravura, imaginea trebuie sa aiba o calitate cat mai buna, vizibilitatea subiectului principal este de preferat si un contrast cat mai bun (diferenta cat mai clara intre zonele de lumina si umbra). Daca doriti sa adaugati o rama fotogravurii sau diferite elemente decorative, acestea vor trebui trimise in format vectorial(CDR, EPS).

Costul comenzii e compus din:

- costul materialului
- costul machetei (daca este cazul)
- costul gravurii propriu-zise
Transportul si montajul (unde este cazul) produsului finit cade in sarcina clientului.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va asteptam sa ne contactati prin intermediul formularului din pagina de contact, telefonic, prin e-mail sau la sediul nostru. Datele de contact pot fi deasemenea gasite in pagina noastra de contact, cat si pe Gravez.ro.

Cum comand?

1. Alegeti materialul (lemn, sticla, piele, granit, plexiglass, materiale speciale).
2. Trimiteti imaginea in format electronic (JPG, TIFF, BMP) si rama sau decoratiunile in format vectorial (CDR, EPS). Deasemenea specificati dimensiunile la care doriti realizata fotogravura.
3. Stabiliti gradul de urgenta si comunicati-ne o data limita de executie.
4. Va vom realiza o estimare a costului odata ce avem toate cele necesare.
5. Daca sunteti de acord cu acesta, executam comanda si v-o expediem.

Loading
Please wait...
exemple gravura exemple gravura alte exemple gravura imagini gravura
web hosting, web design, promovare web atelier de gravura laser si mecanica wireless hotspot, internet wireless gratuit contabilitate primara, de gestiune, contabilitate financiara